Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony BDP-S185

Přidat recenzi

Stolní DVD přehrávač - BLU-RAY přehrávač - Sony - přehrávače - Blu-Ray - USB port - DivX

Přehrávač Blu-ray a DVD Sony BDP-S185B HD kvalita obrazu, 5x lepší než z disků DVD Přenášejte online obsah do televizoru Přehrávání celé řady souborů pomocí zařízení USB Obraz... více »

Kde koupit

Roman L.

Roman L.

Přidáno: 3. května 2012

Doporučuje produkt
  • Tichý chod, pěkný design, spolehlivý, internet.
  • Nic

Super mašinka. Sony je Sony

Josef

Josef

Přidáno: 17. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • - cena
  • - nekomunikuje s pevnými disky !!!

Nechal jsem se zlákat nízkou cenou a těšil se na přehrávání především prsotřednictvím USB, ale bohužel externí disky, které mám přehrávač ignoruje ani WD 320G, ani ADATA 250G. Jediná 8G kingstonka se chytla, bohužel většin BR filmů je větších než 8G. V dnešní době přenosu dat to vidím jako velký nedostatek! Zvažuji vrácení !

• Ano (1)
  • Ne (1)
DAVID

DAVID

Přidáno: 19. února 2012

(Upraveno 19. února 2012)

• 100% OBRAZ A ZVUK
  • NIC

MALÝ SILÁK

Přidáno: 1. února 2012

Doporučuje produkt
  • Prehral zatim vse co jsem zkousel Avi, mkv a to vcetne titulku
  • nic

Muj externi disk to prehrava bezproblemu!!!! 640GB Toshiba Stor.E 2,5" NTFS napajeny pouze z USB

• Ano (4)

Přidáno: 14. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • malý, lehký, spolehlivý, tichá mechanika, svižná odezva v menu
  • nepřečtě některé formáty např. flv

Malý, kompaktní přístroj za dobrou cenu.
Poměrně tichá mechanika, která neruší. Odezva z ovladače je rychlá, pohyb v menu je svižný. Po připojení internetového kabelu lze pohodlně sledovat videa na youtube a využívat další služby, je však potřeba se nejdříve zaregistrovat na stránkách Sony.
Viděl jsem už lépe graficky zpracované menu, ale jinak je praktické a funkční .
Ovladač je na můj vkus tlustý a vypadá jako od 10 let staršího přístroje. Mohl by být tenčí a lehčí. Trochu nepohodlné je, že tlačítka na ovládání filmu jsou na ovladači ve spodní části téměř u ruky a ovladač se proto méně komfortně drží.
Hlasitost a úpravu stran obrazu musím nastavovat přes TV ovladač, tento nereaguje. Je to ale asi tím, že TV mám jiné značky a navzájem si nerozumí.
Přístroj nepodporuje některé méně používané formáty např. flv, ale jinak ho hodnotím kladně.

• Ano (3)

Přidáno: 13. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • V reakci na prechozi komentar dodavam, ze prehrava i externi disk.
  • Pri prehravani z externiho disku se mi to zaseklo (zaclo fungovat, az kdyz jsem disk odpojil/zapojil)

fajn

Přidáno: 28. prosince 2011

Nedoporučuje produkt
  • Perfektní obraz
  • Nepřehrává externí HDD, pouze fleshky !!! Bohužel toto není uvedeno ani v návodu ani u prodejce ALZA CZ. Beru to jako fatální problém. Informace zjištěna na oficiálních stránkách SONY http://www.sony.cz...

Na filmy z CD a Blu-Ray dobré. Pro přehrávání z externího HDD zcela nevhodné !!

• Ano (2)
  • Ne (3)