Koupil jsem ho přítelkyni a ihned jsem objevil několik nedostatků: nepodporuje DivX 3 a MPEG videa větší než 4 GB. Upgrade firmware by to vyřešil, pokud ovšem bude k dispozici. Zobrazit celou recenzi
Sencor SDV 8802
Stolní DVD přehrávač - Sencor - přehrávače - DVD - Scart - USB port - DVB-T tuner Moderní DVD přehrávač v černém provedení s DVB-T tunerem a s podporou formátů DivX a XviD, samozřejmostí je i podpora CZ titulků. Vestavěný DVB-T MPEG2 tuner Přehrává DivX... více »
od 899 Kč
průměr z 25 hodnocení
48% | (12) | |
24% | (6) | |
20% | (5) | |
4% | (1) | |
4% | (1) |
Za solidní peníze ucházející přístroj.
Nepodařilo se mi načíst data z paměťové SD karty, ale nehodlám tento vstup využívat, tak jsem nezkoumala dále.
Máme předchůdce 8001T, s ním jsme byli maximálně spokojeni, snad budeme spokojeni i s tímto kouskem.
Lehká nespokojenost s dopravcem, který před dodáním ani nezavolal, prý neměl tel.číslo, přitom bylo na krabici.
Anonym
Přidáno: 6. ledna 2011
- nízká cena
- spojení DVD a DVB-T tuneru (jednoduché přepínání a ovládání)
- doporučuji - není se třeba bát - je to přístroj,m který odvede dobrou práci :-)
Wladows
Přidáno: 11. května 2009