Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Samsung DVD-SH897

Přidat recenzi

Samsung - rekordéry - DVD - Scart - HDMI výstup - USB port - DVB-T tuner

Hlavní vlastnosti Minimální výška – 55 mm HDD rekordér s kapacitou pevného disku 320GB Výstup HDMI™ s funkcí 1080p Upscaling Anynet+ (HDMI™-CEC) USB Host Funkce CD Ripping Funkce Time Shift (časový posun) a Time Slip (současné nahrávání/přehrávání) DV vst... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

7% (4)

Doporučení od zákazníků

3 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(22 z 28 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Kvalitní DVD rekordér s dostatečnou pamětí 320 GB. Výborné je že DVD disky přepočete (upscaling) do vysokého rozlišení - blízkého HD. Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(24 z 31 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Samsung DVD-SH897

Jiří Vala

Jiří Vala

Přidáno: 22. února 2012

Nedoporučuje produkt
  • Nic mne nenapadá. Snad jen použití pro archivaci vekého počtu nahrávek kde uživateli nezáleží příliš na kvalitě obrazu.
  • Rekordér má dva tunery, analogový (ten je v ČR k ničemu) a DVB-T. Přístroj neumožňuje pořídit nahrávku přes digitální tuner v jiném režimu než je FR. Tedy nahrává záznam metodou variabilního datového toku, ovšem bez ohledu na skutečnost kolik je pro záznam volného místa na záznamovém médiu. Výsledný efekt je ten, že film o délce 120 minut zabere 80 % kapacity DVD-R s celkovou kapacitou 4,7 GB. Této úspornosti odpovídá i kvalita obrazu záznamu, která je mizerná a odpovídá tak kvalitě nahrávky pořízené v režimu nahrávání LP. Tato technická "lahůdka" je zmíněna v české verzi návodu droboučkým písmem na straně č. 74. Neuvěřitelné ! Možnosti editace nahrávky jsou, v porovnání s přístroji jiných značek, podprůměrné. Přístroj není schopen načíst název pořadu z EPG. Střih je utrpením, protože rychlost posuvu nahrávky při střhu je veli pomalá. Občas se stane, že program zadaný k nahrávání v čase budoucím se prostě nenahraje. Pro archivaci nahrávek CD není přístroj vybaven databází, takže názvy alb i jednotlivých skladeb musíte zadat ručně přes dálkové ovládání a to je vhodná práce pro vraha.

Při porovnání HDD rekordéru Samsung DVD-SH897 s přístrojem, který je ve stejné cenové kategorii, konkrétně Panasonic DMR-EX83 a jenž nemá žádnou z výše uvedených necností výrobku firmy Samsung jsem dospěl k názoru, že koupě rekordéru od firmy Samsung je obyčejné vyhození peněz z okna. Pokud firma Samsung provede konstrukci připravovaných Blu-Ray přehrávačů s HDD o kapacitě až 1 TB s obdobnou filozofií sotware jako má hodnocený přístroj, tak pán Bůh s námi a zlé pryč.

• Ano (1)
Tomáš Procházka

Tomáš Procházka

Přidáno: 7. ledna 2012

• cena
  • design
  • HDMI
  • USB přehrávaní,
  • rychlost zapnutí při startu

S DVD rekordérem jsme spokojeni. Kupoval jsem ho hlavně pro manželku na nahrávání televizních programů, abych nemusel v pátek večer sedět doma a koukat na televize. Pokud ho vezmu jako náhradu za staré video musím hodnotit celkem kladně. Bohužel pokud ho srovnám s podobnými modely na trhu přijde mi dnes varianta satelit a k němu připojit disk celkem lepší. Jedině co můžu pochválit tak je časové nahrávání. To zvládne nastavit opravdu každý. Co se týká přehrávání filmů s USB, tak tady bych byl hodně opatrný... pokud bych neměl televizi s USB, tak si myslím, že se na nic pořadně nepodíváme. Odezvy při připojení jakékoliv flashy jsou opravdu zdlouhavé a v klidu si stihnete uvařit kávu. Podpora formátu, které DVD přes USB přehraje je slušně řečeno o trochu slabší

Luboš Vydra

Luboš Vydra

Přidáno: 9. prosince 2011

Nedoporučuje produkt
  • Z USB na HDD jde nahrávat a jde to i obráceně úplně v pohodě.
  • Nejdou volit rychlosti dle návodu, návod je strašnej sám o sobě a nemluví pravdu.
  • Při vypálení DVD to jinde nepřehraji a takhle bych moh pokračovat dál.

Kupoval jsem ho před dvěma roky, podle toho co jsem se dočetl na internetu co vše umí, ve skutečnosti velké zklamání !

Jindřich

Jindřich

Přidáno: 18. února 2011

• pěkná a elegantní skříňka
  • sem by se daly vepsat všechny záporné recenze celé modelové řady SH-897, 895, 893, protože všichni mají pravdu
  • navíc v DTV nelze nastavit režim nahrávání a funkce PDC v MUX1
  • chyby v manuálu
  • telefonická podpora Samsungu neumí poradit, otřesné, chce to pevné nervy!

kdo nemáte zkušenosti s video a výpočetní technikou nekupujte ani jeden model této řady SH-897, 895, 893
nekupovat, nedoporučuji!

Orec

Orec

Přidáno: 15. února 2011

• DVD rekordér Samsung DVD-SH897: Má někdo zkušenosti s nahráváním z USB na HDD. V náodu píšou, že to jde jako třeba Divx z USB na DVD. Díky za odpověď!
  • Zatím nic.

Chystám se koupit Samsung DVD-SH897, ale musí umět Copy z USB na HDD Divx. Mám Panasonic DMR-EH 55, ten mi přestal pálit DVDčka, už umí jen RWčka a to ještě z obtížema.

Karlos

Přidáno: 14. února 2011

• Cena.
  • Velikost disku.
  • Podpora titulků CZ DivX.
  • Nelze sledovat nahraný soubor za současného nahrávání jiného.
  • Nepojmenovává nahrávky.
  • Pomalý start.

• Ano (3)
Ověřený zákazník AZelektro.cz

Přidáno: 5. února 2011

Zakoupeno v AZelektro.cz

• Dobrá kvalita, doatatečná paměť. Navíc mám TV Samsungg.
  • Nemožnost při digitálním, signálu nahrávat na jiné rychlosti nežli na FR, nemožnost požít VPS-PCD při dig signálu.Nepřítomnost show-wiew.

Obecně spokojena. Vabrala jsem si-stejná značka s TV, velká paměť HD.

• Ano (1)

Velčovská Blanka

Přidáno: 1. února 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• má spoustu zajímavých funkcí které ani nevyužiju a hlavně spoustu místa.
  • I když mám DVD ve spojení s televizí značky Samsung, tak naběhnutí DVD je hrozně dlouhé, rovněž přepínání jednotlivých funkcí je dlouhé.Já nepoznám, jestli DVD ten pokyn ke změně už dostal a nebo mám zmáčknout tlačítko ještě jednou.
  • Dále mi vadí, že při denním světle je téměř nerozeznatelné že DVD nahrává.Není tam žádný výrazný svítící bod, který by oznamoval že se s DVD něco děje.

Vzhledem k tomu že to není moje první DVD a můžu porovnávat, tak pomalost tohoto Samsungu mě zklamala.
Předtím jsem měla SENCOR SHR 8216 a byla jsem s ním moc spokojená ....i když měl jen 160 GB....je ale pravda, že byl dražší / 7852,-Kč/.

• Ne (2)
Ověřený zákazník Electro World

Přidáno: 27. ledna 2011

Zakoupeno v Electro World

• Anynet+
  • hledala jsem výrobek k televizi Samsung
  • museli jsme si pozvat technika na zapojení

teprve se výrobkem seznamuji

• Ano
  • Ne (2)
Ověřený zákazník Digiboss

Josef Horký

Přidáno: 6. prosince 2010

Zakoupeno v Digiboss

Zatím nemohu hodnotit, neboť po zjištění, že rekordér neumí vyhledat digitální kanály (analogové ano), poslal jsem jej k reklamaci.
Televizor téže značky za ním připojený je bez problémů vyhledá.

Ověřený zákazník Electro World

Přidáno: 6. prosince 2010

Zakoupeno v Electro World

• nedobře vyřešené dálkové ovládání, nejpoužívanější funkce mají malá tlačítka. pomalé načítání

očekával jsem snadnou ovladatelnost

• Ano (4)
Milan Bystroň

Milan Bystroň

Přidáno: 5. listopadu 2010

• Společný ovladač pro TV Samsung a DVD rekordér • cena
  • Chaotické ovládání • ovladač jako na řízení rakety • zbytečně složité a nepřehledné menu • nemožnost měnit režimy nahrávání při převodu na DVD (když jednou nahrajete film v nejvyšší kvalitě, máte smůlu protože se vám nevleze na disk DVD) • při vyřezávání nechtěných částí nahraného videa špatné ovládání - malá rychlost přetáčení při hledání toho co chcete vymazat, každý kousek musíte vymázávat zvlášť, nelze spojit rozpojené • krátký minimální úsek vyřezávání (myslím 5s) • podivné až děsivé zvuky při přehrávání již vypálených DVD • poškrábání a zničení přehrávaných disků DVD • nemožnost nastavení vypnutí na ovladači nejen pro TV ale ani pro DVD rekordér • absence nahrávání z HDD na USB • manuál úplně na ... ehm ...

SAMSUNG DVD REKORDÉR - jedním slovem HOROR!!! Předtím jsem měl DVD rekordér Panasonic, potom LG a protože vždy po dvou letech šli do kytek, rozhodl jsem se pro Samsung. Mám doma tři televize této značky a vždy jsem byl velmi spokojen a tak jsem si myslel, že rekordér bude ve stejné kvalitě. Musím ale s lítostí napsat, že tentokrát jsem pravděpodobně pěkně narazil. Už při prvním zapnutí jsem nad složitostí poněkud zakroutil hlavou a následné užívání moje zklamání bohužel jen potvrdilo ...

Definitivně jsem v oblasti rekordérů s touto značkou skončil! Teď se jen budu snažit to někde rychle prodat a jít si koupit něco lepšího bez ohledu na cenu. Ta by totiž v tomto případě neměla hrát hlavní roli, protože ty zničená DVD média mi už nikdo nenahradí ...

• Ano (24)
  • Ne (7)

zz

Přidáno: 18. července 2010

(Upraveno 18. července 2010)

Zakoupeno v 123shop.cz

• digital + analog je totiž jediná kombinace která plnně spolupracuje s připojením na UPC kabel.TV
  • poměrně dlouhá doba startu

rozhodně doporučuji i vzhledem k atraktivní ceně s ohledem na kspacitu HDD

• Ano (6)
  • Ne (3)
point

point

Přidáno: 31. ledna 2010

• Kvalitní zpracování samsung
  • Štíhlí design
  • Upscaling do vysokého rozlišní (blízkému HD)
  • USB vstup
  • HDMI (doporučuji pomocí tohoto kabelu propojit s TV)
  • Interní Hardisk 320 GB

Přidáno: 30. dubna 2010

• Veliký hard disk
  • Luxusně vypadající přístroj
  • Vysoká cena

Samsung je má oblíbená značka spotřební elektroniky a tenhle dvd rekordér, který jsem viděl u kamaráda, bych si s chutí pořídil (samozřejmě za předpokladu, že bych měl přebytečných sedm tisíc korun). Velkou výhodou je veliký harddisk, kam pohodlně uložíte desítky hodin záznamu v perfektní i kvalitě i možnost přehrávat videa a ostatní soubory prakticky v jakémkoli myslitelném formátu.

• Ne (17)

Zobrazuji 1 - 16 ze 16 recenzí