99 % spokojenost Zobrazit celou recenzi
Samsung DVD-SH893
Samsung - rekordéry - DVD - Scart - HDMI výstup - USB port - DVB-T tuner Hlavní vlastnosti Minimální výška – 55 mm HDD rekordér s kapacitou pevného disku 160GB Výstup HDMI™ s funkcí 1080p Upscaling Anynet+ (HDMI™-CEC) USB Host Funkce CD Ripping Funkce Time Shift (časový posun) a Time Slip (současné nahrávání/přehrávání) DV vst... více » Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
průměr z 92 hodnocení
43% | (39) | |
33% | (30) | |
17% | (15) | |
5% | (5) | |
3% | (3) |
Po nekolika dnech pouzivani jsem se rozhodl rekorder vratit a zkusit jinou znacku. Kupoval jsem ho predevsim pro nahravani a vypalovani poradu z TV (nahrada za stare dobre video), a nektere jeho vlastnosti mi vadily. Radu funkci bude mit urcite fajn, ale k tem jsem se nestacil dostat. Zobrazit celou recenzi
Jan Novak
Přidáno: 13. března 2012
Hardware funguje v poradku, bohuzel firmware je nekde na urovni betaverze. Cili dokud vyrobce nevyda pouzitelny firmware, nemohu koupi doporucit.
Tento produkt jsem si vybral, protože mám dobré zkušenosti s fy. Samsung a touto volbou jsem je pouze potvrdil. Nepřesné vyjímání reklam též není objektivní, protože produkt vlastím velice krátkou dobu a časem se každý všechno naučí. Pokud shrnu vlastní první poznatky, mohu pouze doporučit.
DOMA HO MÁM PŘES 4MĚSÍCE.S KVALITOU NAHRÁVANÉHO I PŘEHRÁVANÉHO OBRAZU JSEM SPOKOJEN..BOUHUŽEL TENHLE PRODUKT BYCH SI JÁ ZNOVU URČITĚ NEKOUPIL!JSEM ZKLAMÁN. PRO NORMÁLNÍ NAHRÁVÁNÍ TV POŘADU DOSTAČUJÍCÍ.ALE PRO OŘEZ NEBO ZPRACOVÁNÍ A STŘIHU NAHRÁVEK NEDOPORUČUJI!SAMSUNG JE VE SVĚTĚ TV ŠPIČKA TO ALE ROZHODNĚ NEMOHU ŘÍCT O TOMHLE DVD REKORDÉRU!
JAROSEK jiri
Přidáno: 16. srpna 2011
JE TO DVD REKORDER NA 2 VĚCI NA H.....O A NA NIC !!!!!!!!!!
My máme tento rekordér již bezmála dva roky, a to že se tak dlouho udržel na trhu svěčí o tom jaký vskutku je - spolehlivý, jednoduchý a pro běžné použití ideální. Je pravda, že DVD jako takové pomalu, ale jistě umírá, nicméně pro lidi, kteří mají doma spousty filmů, nebo chtějí jednoduše a spolehlivě nahrávat je tento přístroj ideální.
Vybral jsem si ho protože mám osobně starší typ, nicméně je uplně stejně jednoduchý, jak na zadávání nahrávání, tak i na orientaci v menu a playlistu. Tento produkt schvaluji a plně doporučuji. Měl jsem strach ze značky, ale po roce a půl používání předešlého modelu ( vzhledem k tomu, že je v podstatě totožný, až na pár maličkostí v desigenu ) doporučuji.
Přístroj nám nevyhovuje, po našich předchozích rekordérech Panasonic a LG krok dolů :-(.
Budeme ho vracet.
jelikož televizor vlastním jen krátce je brzo pro hodnocení ale jelikož jsem člověk již v seniorském věku je pro mě velmi obtížné nastavit vše potřebné jelikož jsem zároveň u vás zakoupil dvd tak i jeho propojení . A proto bych uvítal službu vašich techniku kteří by na požádání nám starším pomohli stímto broblemem samozřejmě jako placenoui službu.
Milan Bystroň
Přidáno: 5. listopadu 2010
SAMSUNG DVD REKORDÉR - jedním slovem HOROR!!! Předtím jsem měl DVD rekordér Panasonic, potom LG a protože vždy po dvou letech šli do kytek, rozhodl jsem se pro Samsung. Mám doma tři televize této značky a vždy jsem byl velmi spokojen a tak jsem si myslel, že rekordér bude ve stejné kvalitě. Musím ale s lítostí napsat, že tentokrát jsem pravděpodobně pěkně narazil. Už při prvním zapnutí jsem nad složitostí poněkud zakroutil hlavou a následné užívání moje zklamání bohužel jen potvrdilo ...
Definitivně jsem v oblasti rekordérů s touto značkou skončil! Teď se jen budu snažit to někde rychle prodat a jít si koupit něco lepšího bez ohledu na cenu. Ta by totiž v tomto případě neměla hrát hlavní roli, protože ty zničená DVD média mi už nikdo nenahradí ...
Přístroj je to celkem dobře vypadající, zvládající přehrát poměrně hodně formátů videa z různých médií. Zaskočila mne velikost dálkového ovládání, kterým by člověk málem dosáhnul z křesla až na přístroj samotný. Zatím jsem neměl čas si navyknout na jeho obsluhu, takže se mi už podařilo nenahrát jeden program, který jsem chtěl (a dosud ani nevím v čem byl problém).
Petr S.
Přidáno: 10. července 2010
Tak klicova otazka - skutecne jej potrebujete? Chapu obdobi let minulych kdy videonahravac byla povinnost. V televizi se objevilo vice jak dva kanaly a nastal problem v kazdem domacnosti jestli sledovat fotbal ci telenovelu s tisici dily. Nahravace vse resili sic jejich funkce a vubec mechanismus jsou dnes opravdu komickou a vzdy dobre rozveselujici povahu vsech lidicek. Dnes je situace jina, moderni aplikace moznosti vsech tv umoznujici na www videt a zpetne dohledat vse davaji nakupu nahravace jiny rozmer, dimenze potreby je tedy jinde. I presto ze dvd rekorder nabizi radu vychytanych momentu a je to proste luxus. Osobne tento dvd rekorder mam rad, mam radu dobrych funkci, vyberů a umozni vam opravdu lehky pristup vcetne zakladncih vyhod nahravat vice veci najedno a diky kvalitni kapacite to dlouho dobu neresit a mit tak kvalitni zasobu filmů pro chvilky kdy mate opravdu chut se podivat na poradny bijak.
lvice
Přidáno: 9. dubna 2010
doporučuji hlavně rodičům, kteří chtějí své děti uložit v klidu do postýlek, nechtějí je ošidit o pohádku a přitom by se rádi večer podívali na celý film a ne jen na jeho druhou půlku.
Výhodný poměr cena/kvalita ale pro náročného zákazníka doporučuji dražší DVD rekordér.
Zobrazuji 1 - 32 ze 32 recenzí