Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Samsung DVD-SH893

Přidat recenzi

Samsung - rekordéry - DVD - Scart - HDMI výstup - USB port - DVB-T tuner

Hlavní vlastnosti Minimální výška – 55 mm HDD rekordér s kapacitou pevného disku 160GB Výstup HDMI™ s funkcí 1080p Upscaling Anynet+ (HDMI™-CEC) USB Host Funkce CD Ripping Funkce Time Shift (časový posun) a Time Slip (současné nahrávání/přehrávání) DV vst... více »

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Doporučení od zákazníků

5 zákazníků doporučuje tento produkt
3 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(28 z 42 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

99 % spokojenost Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(23 z 23 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Po nekolika dnech pouzivani jsem se rozhodl rekorder vratit a zkusit jinou znacku. Kupoval jsem ho predevsim pro nahravani a vypalovani poradu z TV (nahrada za stare dobre video), a nektere jeho vlastnosti mi vadily. Radu funkci bude mit urcite fajn, ale k tem jsem se nestacil dostat. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Samsung DVD-SH893

Jan Novak

Jan Novak

Přidáno: 13. března 2012

Nedoporučuje produkt
  • - pokud vite a vyhybate se zminenym bugum, da se pouzivat
  • - rucni ladeni neuklada nastaveni, vyskoci chybova hlaska
  • - automaticky cas nastavuje rok cca 2035 z analogu, byt by podle manualu mel brat cas prednostine z digitalu
  • - zapausovani filmu z interniho HDD vyskakuje po case do menu vyberu filmu a je treba znovu najit rozkoukanou cast
  • - nechutne pomale ciselne serazovani programu
  • - pri zapnuti TV dotycna detekuje ze neni signal, pritom se jen ceka na nastartovani recorderu

Hardware funguje v poradku, bohuzel firmware je nekde na urovni betaverze. Cili dokud vyrobce nevyda pouzitelny firmware, nemohu koupi doporucit.

Přidáno: 6. února 2012

• - zpracování povrchové úpravy
  • - přehlednost ovládacích prvků
  • - české menu + český manuál
  • - příjemná práce s výrobkem
  • - trochu nepřesné vyjímání reklam

Tento produkt jsem si vybral, protože mám dobré zkušenosti s fy. Samsung a touto volbou jsem je pouze potvrdil. Nepřesné vyjímání reklam též není objektivní, protože produkt vlastím velice krátkou dobu a časem se každý všechno naučí. Pokud shrnu vlastní první poznatky, mohu pouze doporučit.

Prue

Prue

Přidáno: 5. února 2012

Nedoporučuje produkt

Vydrží opravdu pouze do konce záruční doby :-((

• Ano (5)

Přidáno: 10. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • po připojení HDMI kabelu velmi dobrý obraz i zvuk,
  • menu v češtině

nováček

JIŘÍ

Přidáno: 10. ledna 2012

• VZHLED A CENA.
  • PŘEVOD UPSCALING 1080P OBRAZ PĚKNÝ.
  • PŘEHRAJE SKORO VŠE
  • PŘEHRÁVÁNÍ S EXTERNÍHO HDD
  • NĚKDY MÁM POCIT ŽE SE MI REKORDÉR ROZLETÍ JAKÝ VYDÁVÁ ZVUKY NEŽ SE DVD NAČTE!S TÍM JE SPOJENA DLOUHÁ DOBA NAČÍTÁNÍ.NEMOŽNOST URČIT DÉLKU A KVALITU NAHRÁVÁNÍ SHDD NA DVD.POKUD CHCI ODSTRANIT REKLAMY NEBO NĚCO USEKNOUT A JE TO KRATŠÍ NEŽ PĚT SEKUND MÁM SMŮLU.ZOBRAZÍ SE NAHRÁVKA JE PŘÍLIŠ KRÁTKÁ.JEN JEDEN HDMI VÝSTUP.PŘÍ ZDLOUHAVÉM NAČÍTÁNÍ SE NĚKDY REKORDÉR ZASEKNE A VŮBEC NA NIC NEREAGUJE MUSÍ SE NA 5 MINUT ODPOJIT OD SÍTĚ A ZNOVU ZAPNOUT PAK SE VŠE VRÁTÍ K NORMÁLU.

DOMA HO MÁM PŘES 4MĚSÍCE.S KVALITOU NAHRÁVANÉHO I PŘEHRÁVANÉHO OBRAZU JSEM SPOKOJEN..BOUHUŽEL TENHLE PRODUKT BYCH SI JÁ ZNOVU URČITĚ NEKOUPIL!JSEM ZKLAMÁN. PRO NORMÁLNÍ NAHRÁVÁNÍ TV POŘADU DOSTAČUJÍCÍ.ALE PRO OŘEZ NEBO ZPRACOVÁNÍ A STŘIHU NAHRÁVEK NEDOPORUČUJI!SAMSUNG JE VE SVĚTĚ TV ŠPIČKA TO ALE ROZHODNĚ NEMOHU ŘÍCT O TOMHLE DVD REKORDÉRU!

Přidáno: 4. prosince 2011

• Dobrá cena.
  • Pěkný desing.
  • Dostupný servis.
  • žádné

DVD za dobrou cenu, dotykový display.

• Ne (4)

JAROSEK jiri

JAROSEK jiri

Přidáno: 16. srpna 2011

• Cena
  • ŠMEJD 1 STUPNĚ--POMALU NABÍHÁ-DISPLEJ TÉMĚŘ NEVIDITELNÝ--PROBLÉMY S NASTAVENÍM RYCHLOSTI NAHRÁVÁNÍ--NEFUNKČNOST KAPITOL V NAHRÁVKÁCH--TENTO ŠMEJD TO NEUMÍ--KATASTROFA AŽ HOROR !!! POKUD JSTE NĚKDO MĚLI V MINULOSTI JINOU ZNAČKU--ZPLÁČETE NAD TOUHLE HRŮZOU !!! JÁ OSOBNĚ TOHLE VYHAZUJI DO KONTEJNERU NA ODPADKY A SAMSUNG JIŽ NIKDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JE TO DVD REKORDER NA 2 VĚCI NA H.....O A NA NIC !!!!!!!!!!

• Ano (9)
  • Ne (7)
Ověřený zákazník 1nakup.cz

Přidáno: 12. srpna 2011

Zakoupeno v 1nakup.cz

pěkný, lehce a přehledně ovladatelný

Ověřený zákazník 1nakup.cz

Josef Kačerovský

Přidáno: 4. srpna 2011

Zakoupeno v 1nakup.cz

• Ovládání v češtině, snadný provoz,tichý chod.

Doporučuji rekordér.

Tomáš

začátečník

Tomáš

Přidáno: 30. července 2011

• vestavěný HDD
  • přehrávaní z ext. HDD
  • jednoduché a zároveň rozmanité nahrávání
  • dlouhé načítání divx filmů
  • vypínání divx filmů při pozastavení

My máme tento rekordér již bezmála dva roky, a to že se tak dlouho udržel na trhu svěčí o tom jaký vskutku je - spolehlivý, jednoduchý a pro běžné použití ideální. Je pravda, že DVD jako takové pomalu, ale jistě umírá, nicméně pro lidi, kteří mají doma spousty filmů, nebo chtějí jednoduše a spolehlivě nahrávat je tento přístroj ideální.

Ověřený zákazník 123shop.cz

Přidáno: 23. května 2011

(Upraveno 23. května 2011)

Zakoupeno v 123shop.cz

• Složitost ovládání.
  • Nelze používat záložky při nahrávání v EP.

Ovládání je zbytečně složité, chybí záložky v nahrávání na HDD. Při zastavení nahraného pořady na HDD se po pár minutách přerušení vypne a musíte znova přesouvat obrazem.

Ověřený zákazník 123shop.cz

Libor

Přidáno: 24. dubna 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• Nízká cena a velmi tichý DVD rekordér.
  • Nelze na něm naladit programy v HD kvalitě.

Nízká cena a velmi tichý DVD rekordér, ale nelze na něm naladit programy v HD kvalitě.

misak11

Přidáno: 18. března 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Pěkný design, tichý, jednoduché menu, snadná orientace v menu, plná podpora CZ znaků
  • Pomalejší nájezd při zapínání. Slabší podsvícení displeje.

Vybral jsem si ho protože mám osobně starší typ, nicméně je uplně stejně jednoduchý, jak na zadávání nahrávání, tak i na orientaci v menu a playlistu. Tento produkt schvaluji a plně doporučuji. Měl jsem strach ze značky, ale po roce a půl používání předešlého modelu ( vzhledem k tomu, že je v podstatě totožný, až na pár maličkostí v desigenu ) doporučuji.

Karlos

Přidáno: 3. března 2011

• cena
  • nemožnost pauzy při přehrávání titulu z HDD. Po cca 1 minutě pauza vypadne a skočí do menu, je třeba znovu od začátku najít místo k pokračování přehrávání. Při použití stopky titul opět skočí na začátek. Velmi zásadní nedostatek.
  • Příliš pomalé přetáčení, i při nejvyšší rychlosti x128 jen po 10 sekundách.
  • V přehledu nahraných titulů je jen datumový seznam a ne náhledy. Náhled se zobrazí jen při najetí kurzorem na daný titul. Velice nepřehledné, pokud si člověk každý titul nepojmenuje.

Přístroj nám nevyhovuje, po našich předchozích rekordérech Panasonic a LG krok dolů :-(.
Budeme ho vracet.

• Ano (7)

Jaroslav Voříšek

Přidáno: 2. února 2011

Zakoupeno v Electro World

• velmi dobře si rozumí s televizorem stejné značky
  • tichý chod
  • zatím nic podstatného,snad jedině v porovnání s DVD přehrávačem Sencor poněkud hlučnější vysouvání zásuvky pro médium

velmi dobrý poměr cena/kvalita

• Ano (2)

Golík

Přidáno: 24. prosince 2010

Zakoupeno v Alza.cz

• Krátká doba na hodnocení.Zatím spokojen.
  • Složitější nenu.

Celkem spokojen

KOŠTÁL JOSEF

Přidáno: 4. prosince 2010

• cena
  • moc automatických nastavení nelze měnit manuálně formáty obrazu délku nahrávání nelze kopírovat z hdd na usb problém ovládání velké prodlevy

výrobek odpovídá ceně

lubomír vávra

Přidáno: 4. prosince 2010

Zakoupeno v Electro World

jelikož televizor vlastním jen krátce je brzo pro hodnocení ale jelikož jsem člověk již v seniorském věku je pro mě velmi obtížné nastavit vše potřebné jelikož jsem zároveň u vás zakoupil dvd tak i jeho propojení . A proto bych uvítal službu vašich techniku kteří by na požádání nám starším pomohli stímto broblemem samozřejmě jako placenoui službu.

• Ne (4)
Ověřený zákazník KASA.cz

Honza

Přidáno: 6. listopadu 2010

(Upraveno 6. listopadu 2010)

Zakoupeno v KASA.cz

• Rozumná cena.Dobré propojení HDMI kabelem s televizi Samsung.
  • Návod je pro starší lidi(je mi 62 let)dost nesrozumitelný.

Zatím se stále sžívám s přístrojem(hlavně dálkovým ovladačem).DVD rekorder bych doporučil.

Milan Bystroň

Milan Bystroň

Přidáno: 5. listopadu 2010

• Společný ovladač pro TV Samsung a DVD rekordér • cena
  • Chaotické ovládání • ovladač jako na řízení rakety • zbytečně složité a nepřehledné menu • nemožnost měnit režimy nahrávání při převodu na DVD (když jednou nahrajete film v nejvyšší kvalitě, máte smůlu protože se vám nevleze na disk DVD) • při vyřezávání nechtěných částí nahraného videa špatné ovládání - malá rychlost přetáčení při hledání toho co chcete vymazat, každý kousek musíte vymázávat zvlášť, nelze spojit rozpojené • krátký minimální úsek vyřezávání (myslím 5s) • podivné až děsivé zvuky při přehrávání již vypálených DVD • poškrábání a zničení přehrávaných disků DVD • nemožnost nastavení vypnutí na ovladači nejen pro TV ale ani pro DVD rekordér • absence nahrávání z HDD na USB • manuál úplně na ... ehm ...

SAMSUNG DVD REKORDÉR - jedním slovem HOROR!!! Předtím jsem měl DVD rekordér Panasonic, potom LG a protože vždy po dvou letech šli do kytek, rozhodl jsem se pro Samsung. Mám doma tři televize této značky a vždy jsem byl velmi spokojen a tak jsem si myslel, že rekordér bude ve stejné kvalitě. Musím ale s lítostí napsat, že tentokrát jsem pravděpodobně pěkně narazil. Už při prvním zapnutí jsem nad složitostí poněkud zakroutil hlavou a následné užívání moje zklamání bohužel jen potvrdilo ...

Definitivně jsem v oblasti rekordérů s touto značkou skončil! Teď se jen budu snažit to někde rychle prodat a jít si koupit něco lepšího bez ohledu na cenu. Ta by totiž v tomto případě neměla hrát hlavní roli, protože ty zničená DVD média mi už nikdo nenahradí ...

• Ano (16)

Přidáno: 21. srpna 2010

(Upraveno 21. srpna 2010)

• Koplikované ovládání

(Upraveno 9. srpna 2010)

Zakoupeno v MALL.cz

• nízká cena
  • zvládá hodně formátů
  • bez problémů pracuje i se čtečkou paměťových karet
  • velikost dálkového ovládání
  • méně intuitivní ovládání (asi závisí na předchozích zkušenostech)
  • po zapnutí dlouho nabíhá, pomalejší reakce při povládání

Přístroj je to celkem dobře vypadající, zvládající přehrát poměrně hodně formátů videa z různých médií. Zaskočila mne velikost dálkového ovládání, kterým by člověk málem dosáhnul z křesla až na přístroj samotný. Zatím jsem neměl čas si navyknout na jeho obsluhu, takže se mi už podařilo nenahrát jeden program, který jsem chtěl (a dosud ani nevím v čem byl problém).

Přidáno: 4. srpna 2010

(Upraveno 4. srpna 2010)

Zakoupeno v Alza.cz

• umí vše co jsem očekával za slušnou cenu
  • špatná čitelnost displaye

Petr S.

Petr S.

Přidáno: 10. července 2010

• - pri nahravani z DVB-T neni mozne zvolit kvalitu nahravky a vysledek je takovy, ze film zabira priblizne 3.5GB. Kvalitu (a tim velikost) nelze zvolit ani pri vypalovani, takze na DVD zbyde asi 1GB mista, ktere uz tezko nejak vyuziju.
  • - pomale pretaceni pri uprave nahravky - pretoceni dvouhodinoveho filmu na konec, kde chci oriznout presah, trva asi 10 minut. Navic pri pretaceni nevidim rychlost, jakou se pretaci. V manualu deklarovana rychlost 128x se mi dosahnout nepodarila - bud to nejde, nebo nevim jak.
  • - nejkratsi usek, ktery je mozne vyriznout z nahravky, je 5 vterin. Takze pokud se napoprve netrefim presne a potrebuju oriznout jeste kousek, mam smulu.
  • - nelze kopirovat z HDD na USB, takze jedina cesta, jak si nahravku upravit v pocitaci, je pres DVD. I kdyz to je, jak zjistuju, asi vlastnost vsech rekorderu.
  • - pomala odezva na ovladac - nekolikrat se mi stalo, ze rekorder zdanlive nereagoval, ja na ovladaci zmacnkul tlacitko znova, a on pak prikaz provedl dvakrat.
  • - neprehledny manual, prilis male pismo (ja s tim problem nemel, ale verim ze rada lidi ano)

• Ano (23)

• kvalita
  • funkce
  • znacka
  • potreba

Tak klicova otazka - skutecne jej potrebujete? Chapu obdobi let minulych kdy videonahravac byla povinnost. V televizi se objevilo vice jak dva kanaly a nastal problem v kazdem domacnosti jestli sledovat fotbal ci telenovelu s tisici dily. Nahravace vse resili sic jejich funkce a vubec mechanismus jsou dnes opravdu komickou a vzdy dobre rozveselujici povahu vsech lidicek. Dnes je situace jina, moderni aplikace moznosti vsech tv umoznujici na www videt a zpetne dohledat vse davaji nakupu nahravace jiny rozmer, dimenze potreby je tedy jinde. I presto ze dvd rekorder nabizi radu vychytanych momentu a je to proste luxus. Osobne tento dvd rekorder mam rad, mam radu dobrych funkci, vyberů a umozni vam opravdu lehky pristup vcetne zakladncih vyhod nahravat vice veci najedno a diky kvalitni kapacite to dlouho dobu neresit a mit tak kvalitni zasobu filmů pro chvilky kdy mate opravdu chut se podivat na poradny bijak.

• Ne (12)
lvice

lvice

Přidáno: 9. dubna 2010

• 160 GB paměti naprosto dostačuje
  • díky USB portu lze na televizi přehrávat cokoliv z mobilu, flash disku aj.
  • perfektní funkce time shift a time slip - využíváme každý den, šetří to čas - při nahrávání z TV jde pustit i jiné DVD
  • vytváření kapitol je super, jen to nejde u zamčených titulů
  • malou nevýhodou je, že při nahrávání a současném sledování nahrávky nebo čehokoliv jiného nejde dát záložka a tlačítko pauza vydrží asi jen 5 minut, pak se to vypne a vrátí na začátek, ale při přetáčení rychlostí 128x to není zas takový problém.

doporučuji hlavně rodičům, kteří chtějí své děti uložit v klidu do postýlek, nechtějí je ošidit o pohádku a přitom by se rádi večer podívali na celý film a ne jen na jeho druhou půlku.

• Ano (9)
Ověřený zákazník Elme.cz

Plukovník.

Přidáno: 3. března 2010

Zakoupeno v Elme.cz

• nízká cena.
  • hodně funkcí.
  • zajímavý design.
  • plně funkční a kompletní.
  • dobrý obraz i zvuk.
  • menu přednastaveno na češtinu.
  • srozumitelný návod k použití.
  • přehledná krabice.
  • panel výrazně přitahuje prach.
  • hlučnější DVD mechanika než je obvyklé.
  • přihrádka na DVD disk vykazuje mírnou vůli.
  • dlouhý dálkový ovladač.

Výhodný poměr cena/kvalita ale pro náročného zákazníka doporučuji dražší DVD rekordér.

• Ano (8)
Ověřený zákazník TIVIS.cz

Přidáno: 17. srpna 2009

Zakoupeno v TIVIS.cz

• přehledné menu a snadná orientace
  • nevidím na display - slabě svítí

99 % spokojenost

• Ano (28)
  • Ne (14)
Ověřený zákazník Inter-Store.cz

Pavel Černý

Přidáno: 12. prosince 2011

Zakoupeno v Inter-Store.cz

Doporučuje produkt
  • Dobrá cena oproti konkurenci.
  • Zboží je ještě na trase,tak nemohu objektivně hodnotit.

Určitě se na tento obchod v budoucnu rád obrátím,snad budu mít štěstí na kratší dodací lhůtu.

• Ne (5)

Jiří Dvořák

Přidáno: 29. prosince 2010

Zakoupeno v Alza.cz

Ještě jsem produkt neměl čas nainstalovat a vyzkoušet.

• Ne (8)

Přidáno: 8. září 2010