Samsung DVD-SH875
Samsung - rekordéry - DVD - Scart - HDMI výstup - USB port - DVB-T tuner Záruční doba: 24 měsíců Typ: DVD rekordér s HDD České menu: s českým menu Velikost pevného disku: 250 GB HDD Digitální DVB-T tuner: integrovaný DVB-T tuner Show View: ANO VPS: ANO Nahrává na disky: viz seznam níže DVD-R: ANO DVD-RW: ANO DVD+R: AN... více » Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě. |
Recenze Samsung DVD-SH875
11% | (1) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Samsung DVD-SH875
- hodně funkcí,
- přehrávač rozpozná druh vloženého disku-automaticky se přepne na dvd ,cd nebo fotografie
- tichý chod
- digitální kanály jdou seřadit
- Při použití pauzy u přehrávání filmu(nebo stopky),po nějakém čase pauza vypadne a musíte znovu najít místo,kde jste sledovali film.
- Na displeji neni číslo kanálu který sledujete nebo nahráváte.
- Při nahrávání z digitální tv stanice neni možnost volby rychlosti záznamu.
- Analogové kanály nejde seřadit
Dříve jsme měli rekordér LG,príjde mě že Samsung je o něco složitější na obsluhu,ale jde asi jen o zvyk.Zatím ho nemáme dostatečně dlouho,tak nemohu víc posoudit,ale zatím jsem spokojená.Cena nového mě příjde dost vysoká,ale já ho vydražila na Aukru za třetinovou cenu.
borsky
Přidáno: 6. března 2009
- nutné používání 2 ovladačů, kompaktibilita pouze částečná
- automatické přepínání z digi do analogu
- dlouhé prodlevy pro změnu funkcí
- nelogické a složité ovládání
Nic horšího jsem si už asi nemohl koupit.Při jakekoli
činosti(přepnutí) mezi televizí a rekorderem jsou oba přepnuty z digitálu do analogu.K návratu do digi je (jak kdy) třeba postupně zmačknout 2 - 4 tlačítka.U každého je prodleva 7 - 15 vteřin. Navíc logika ovládáníje opravdu nesmyslná.Ještě horší je
nemožnost používání jen jednoho ovladače pro tele a rekorder a to i při stejné značce.
- Kaoacita disku
- Tuner
- Design
- nevidím v tom mínusy
Výkonný DVD rekordér s velikostí pevného disku 250 GB je vhodný pro 421 hodin záznamu. Je vybavený USB 2.0 rozhraním, které funguje v režimech slave i host. Díky tomu lze přenášet data například z digitálního fotoaparátu nebo flashdisku přímo na pevný disk. Výhodou je také digitální HDMI rozhraní pro přenos signálu v HD kvalitě. Vypalovat data je možné i na dvouvrstvé DVD media, na které lze uložit až 14,4 hodin záznamu. Tento model je vybavený také DVB-T tunerem i digitálním zvukovým výstupem.
Doporučuji každému.
Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí