Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

PANASONIC DMR-EX773

Přidat recenzi

DVD rekordér s pevným diskem - DVD rekordér - Panasonic - rekordéry - DVD - HDMI výstup - USB port - DVB-T tuner

Vychutnejte si požitek z jasnějšího a ostřejšího obrazu s dokonalými detaily při přehrávání z pevného disku nebo DVD. Reprodukce barev, která věrně odpovídá původnímu obrazu,... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

7 zákazníků doporučuje tento produkt
2 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(19 z 20 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tímto rekordérem jsem chtěl zabít několik much jednou ranou. Zdigitalizovat rodinné VHS videa, občas si něco náhrát z TV a protože mám televizi bez digi tuneru, využít ho jako set top box.

Nejpřínosnější kritická recenze

(22 z 24 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

rada DMR by bbyla bezkonkurencni, kdyby se vyplatily pozarucni opravy, ale spolecnost panasonic vedle kvalitnich zarizeni ma propracovanou i spotrebni strategii, tudiz kupovat co 2 roky nove zarizeni. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze PANASONIC DMR-EX773

Ověřený zákazník ELESHOP

Lenka

Přidáno: 1. května 2012

Zakoupeno v ELESHOP

Doporučuje produkt
  • Kvalitní značka za super cenu.
  • Mám značku Panasonic vyzkoušenou, je to spolehlivá značka u všech produktů.

Už jsem měla DVD rekordér této značky a potřebovala jsem nový, modernější, jelikož jsem s nimi spokojená, proč měnit. Jednoduché ovládání, spolehlivost, kvalitní záznam, prostě bez chyby, kdyby byly všechny výrobky takové bylo by to super. Všem kdo potřebuje spolehlivého pomosníka doporučuji.

Přidáno: 3. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • - Nevím, nemám jinou zkušenost s DVD/HDD. Prostě rekordér, jak jsem čekal, se svými chybami.
  • - Nepřišel jsem na to, jak si zorganizovat přiřazení stanic ke kanálům (abych měl ČT1 na 1, ČT2 na 2 apod. podle vlastního uvážení), takže tam mám chaos, který se každým přeladěním pomění. To je hrozná vlastnost na 21. století.
  • - Nepřišel jsem na to, jak se dá v přístroji nastavit datum a čas. Asi se synchronizuje sám podle televizního vysílání. Ovšem např. po změně času (letní / zimní) je pár dní o hodinu posunutý a než se s tím sám nějak vyrovná (dosud nevím jak), tak nevím vůbec, jak zadávat časové nahrávání (podle starého času, nebo podle nového).
  • - Podle mě neuvěřitelně složité ovládání a menu na obrazovce, ovladač i návod. Zvládne jen technický fanda z oblasti IT, elektro apod., což naštěstí jsem.
  • - Nahraná videa přenáším vypálená na DVD-RW do počítače. Jsou ale asi v nějakém mírně nestandardním formátu (možná příliš novém) a většina programů má problémy je přehrát (nepřehraje, nebo jen pár sekund z počátku apod.

Nevím. První zkušenost s HDD/DVD. Jsem rozpačitý.

JUDr.Pavel Suchánek

Přidáno: 3. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • jednoduché ovládání,starší typ již vlastním
  • chybí větší ochrana proti smazání uložených dat

základní ovládání zvládnou i děti.šetří čas,neboť umožňuje nahrávat TV vysílání a to pak zhlédnout příp.zrychleně a hlavně bez reklam.navíc lze sledovat záznam,který se ještě nahrává.

• Ne
Ověřený zákazník Expert eshop

Václav

Přidáno: 31. ledna 2012

Zakoupeno v Expert eshop

• Kvalitní výrobek.
  • Méně přehledné ovládání než bylo u staršího modelu Panasonic. Návod je zbytečně složitý a málo přehledný.

Kvalitní výrobek.

• Ne
Šťoural

Šťoural

Přidáno: 21. prosince 2011

• celkem dobrý rekordér, autom. nastavení při 1spuštění,
  • logické menu - musíš si ho vyzkoušet
  • USB vstup (pouze ale přehrává)
  • střih, možnost zadávání, popisu nahrávek...
  • Nemám však zkušenosti s těmi pozáruč. opravami.
  • nemá EPG
  • nemá slot na SD (SDHC,SDXC) karty
  • nemá čelní S video
  • nemá čelní DV vstup
  • Prostě očesanej původní model

Vlastním už 4 roky starší model - DMR-EX77 a ten je lepší. (nemá však USB).Dokonce je lepší i než DMR-EX83 (až na kapacitu Hdisku).
Tento jsem koupil dceři k vánocům, že nemá EPG jsem se dozvěděl až při koupi - je to skok o min. 6let nazpět. Je sice o 4.000,-levnější, než jsem jej kupoval já, ale to třeba TV jsou za tu dobu levnější daleko více. Není v něm mimo USB skoro nic nového,jen automatické nastavení při prvním spuštění, spíše je osekán - hanba Panasonicu. Je to asi tím, že je vyráběn jinde (na východ).Dále je otázka doporučení -anoxne. V této cenové relaci je asi stále zatím lepší než Samsung či LG.

• Ano (3)

poměr cena-výkon

melo

Přidáno: 30. října 2011

Doporučuje produkt
  • Kvalitní zboží za příznivou cenu a ochota
  • neskorší doručení - neni vina obchodu

spokojen - doporučuji

Ověřený zákazník 1nakup.cz

Jolana

Přidáno: 28. října 2011

Zakoupeno v 1nakup.cz

Doporučuje produkt
  • Panasonic je moje nejoblíbenější značka, takže ani tento výrobek mě nezklamal.
  • Dostatečná paměť na HDD, velice slušná cena.
  • Zatím o ničem nevím.

Svým známým bych to rozhodně doporučila

Přidáno: 22. září 2011

Dobrá cena.

• Ne (3)

Přidáno: 20. května 2011

• Viera link
  • je to Panasonic
  • - nemá EPG !!!
  • - pomalý start

Taky jsem si naběhl s tím EPG, nechápu, je to že si Panasonic dovolí prodávat takhle osekanej produkt, zadávání nahrávání je fakt opruz. Bohužel, než jsem to zjistil, uteklo víc, než 14 dní, takže už ho nevrátím :-(

• Ano (5)
Marek

Marek

Přidáno: 8. ledna 2011

• Nepříjemné překvapení - chybí Guide (tabulka pořadů), výrobce mate dvěma typy na trhu a vyvolává zdání, že vyšší model se liší pouze větším HDD a ejhle - v roce 2011 budete programovat nahrávání pořadů jako na 20 let staré VHS bez Showview, tedy si pěkně ručně zadáte datum, čas, dobu atd. a v nahraných pořadech se pak nevyznáte, protože chybějí jejich názvy.
  • Vrátil jsem ho.
  • Za tu cenu má malý HDD
  • Složité ovládání

chybí EPG pro nahrávání !!!!!!!!!!!

• Ano (17)
Ověřený zákazník Alza.cz

Přidáno: 27. prosince 2010

Zakoupeno v Alza.cz

• splňuje vše , co jsem čekal
  • na dálkovém ovladači by mohlo být otevírání a zavírání dvd mechaniky

jinak příjemné menu a návod

• Ano (3)

• editace nahrávek
  • jednoduchý, pěkný vzhled
  • úsporné režimy
  • cena
  • ovládání zákl. funkcí jiných značek TV
  • nemá GUIDE
  • návod k obsluze, některé funkce slabě popsané

Na zpracování VHS kazet je výborný. Ale díky nepochopitelné absenci GUIDE budete pořady programovat úplně stejně, jako na 15 let starém videu, prostě středověk. Pokud chcete pohodlné programování, kupte vyšší model DMR-EX83. Tuner v tomto modelu nemá teletext. Instalace a používání je intuitivní, do návodu kouknete vyjímečně. Pokud v něm budete něco hledat,udělejte si pohodlí, je to na dlouho. Přístroj i ovladač působí celkově solidně, můj kus vyrobený na Slovensku.

• Ano (19)
Ověřený zákazník TIVIS.cz

Přidáno: 2. prosince 2010

Zakoupeno v TIVIS.cz

• Nástupce mého předchozího analogového modelu, myslím, že pro moji běžnou potřebu nemá chybu. Doporučuji.
  • Nic proti...

• Ano (4)
lutra

lutra

Přidáno: 11. listopadu 2010

• -uplne super dokud je v zaruce
  • -najdete si na netu poruchy dmr , nejcasteji po zarucni dobe 1-2 mesice odejde mechanika a pozarucni oprava stoji tolik co novy rekorder

• Ano (22)
Ověřený zákazník KASA.cz

Přidáno: 25. října 2010

Zakoupeno v KASA.cz

vlastnim předcházející verzi a protože jsem spokojem jsem tuto kupoval pro švagra

• Ano (4)
  • Ne (10)
Ověřený zákazník ElektroInternet.cz

vaclavko

Přidáno: 16. října 2010

Zakoupeno v ElektroInternet.cz

• ve spojení s TV Panasonic skvělá volba, vše je přehledné a nastavitelné
  • asi nelze hýbat s pořadím nalezených stanic (nezjistil jsem jak by to šlo)

každý přístroj má svá pro i proti, tento jsem si vybral jednak kvůli kvalitní značce, jednak kvůli vazbě na stávající TV, s kopupí jsem naprosto spokojen

• Ano (12)
Ověřený zákazník ElektroInternet.cz

Milan

Přidáno: 15. října 2010

Zakoupeno v ElektroInternet.cz

• Po týdnu provozu zatím bez poruchy.Rychlé ovládání.
  • Velmi tichý provoz.
  • Zatím jsem nic nezjistil.

- v minulosti jsem obdobný rekordér vlastnil
- cenově výhodná koupě
- po týdnu provozu zatím spokojenost
- přístroj se používá dobře, splňuje co jsem očekával
- přístroj bych doporučil jako spotřební zboží vzhledem k ceně
- podle toho co umí, odpovídá dražšímu přístroji
- nevím jak to bude s případnou opravou po skončení záruky
- vlastním ještě rekordér EX 87 u kterého je porouchaná základní deska a dle sdělení servisu se tato již nevyrábí i když mne letos v dubnu skončila záruka.

• Ano (12)
Jankovskij

nováček

Jankovskij

Přidáno: 12. dubna 2010

• znacka
  • kvalita
  • cena

Rekorder do dnesni doby proste patri je to nedilna soucast kvalitni vybaveni. Ovsem je tu otazka, je to opravdu nutnost v dobe kdy kabelove pripojeni vaseho pocitace (ktery je stejne stale zapnut,ze?) umoznuje prime nahravky a pomoci ne prilis drahe TV TUNER karty vlastne vicemenne jakykoliv download pohyb. Je to nedilna otazka toho jestli tisicovou sumu usetrit nebo ne. Rada lidi je odpurci nakupu rekorderu dvd rada pro. Ja myslim ze pro ty menne pocitacovat talentovane je to dobry kauf uz jen s prihlednutim na to ze si proste nahrajete kdykoliv cokoliv bez nejaky vedlejsi reseni ohledne taktiky kabelů a programu do pocitace. Pro ty zdatnejsi je to asi velmi zbytecne nebot pri stavu zapleho a stale beziciho pocitace si muzete v dnesni dobe na www najit vicemenne jakykoliv film, serial ci cokoliv co probehlo v televizi a to i s dopadem sledovanosti pred xxxx-dněmi. Je to rozhodnuti zejmema opravdu o tom jestli byt pohodly nebo naopak vychytat svůj pocitac do dobre formy nahravaji s tv. S tohoto důvodu predrazene dvd, jako je naprilad tento, nedoporucuji.

• Ano (20)
  • Ne (54)
Hanka

Hanka

Přidáno: 17. února 2012

Nedoporučuje produkt
  • Nemohu posoudit, aparát jsme ani nevyzkoušeli
  • Složité ladění kanálů pokud je chcete mít ve stejném pořadí jako na televizi, a ne v pořadí, které se stáhne automaticky

Po 2 hodinách marného snažení naladit kanály v pořadí podle naší potřeby, přičemž manuál je v tomto případě k ničemu, jsme ztratili nervy a přístroj vyměnili za LG a již jsme spokojeni

Ověřený zákazník Elektronanetu

Přidáno: 11. května 2011

(Upraveno 11. května 2011)

Zakoupeno v Elektronanetu

Přidáno: 28. prosince 2010

• Hezký vzhled
  • Jednoduchá obsluha
  • Dobrá cena
  • Neuvěřitelně nízká spotřeba !?!?

• Ano (1)

Zobrazuji 1 - 22 ze 22 recenzí