Panasonic DMP-BDT110
Stolní DVD přehrávač - BLU-RAY přehrávač - Panasonic - přehrávače - Blu-Ray - 3D ready - HDMI výstup - USB port 3D přehrávač: ANO TV tuner: bez tuneru Přehrávaná média: BD,BD-R,BD-RE,BD-ROM,CD,CD-R,CD-RW,DVD+R,DVD+R DL,DVD+RW,DVD-R,DVD-R DL,DVD-RW,USB flash disk Přehrávané formáty:... více »
od 2 810 Kč
Produkt získal ocenění
Všechny recenze Panasonic DMP-BDT110
Peter Kiss
Přidáno: 1. dubna 2012
- Je celkovo rychlý, mam TV panasonic a preto som zvolil tuto znacku. Spolupracuje s TV v pohode.
- V popise mal, ze podporuje prehravanie suborov vo formate .mkv (matroska). Zial niektore prehrá, ale novsie nie. Nikde neviem zistit podrobnosti, co presne dokaze prehrat. Neda sa aktualizovat koddek, aby dokazal prehrat aj najnovsie kodeky. Starsi muáltimedialny stroj mi prehra zatial vsetko. Kupoval som ho kvoli archivacii Videa HD z fotoaparatu. Zial ani subory "mov" nedokaze prehrat a tak musim vsetko konvertovat.
Funguje sice spolahlivo, ale lutujem ze som si ho kupil. Ma velmi biednu podporu formatov a aj tie ktore podporuje sa nedaju do buducna aktualizovat. Najviac ma sklamalo to ze neprehrava MOV, ktory je dnes velmi rozširený hlavne pri fotakoch.
Radek
Přidáno: 18. listopadu 2011
- Asi dobrá mašinka, ale...
- nenašel jsem avizovaný analog výstup 5.1, kvůli kterému jsem si ho pořizoval, takže je pro mě něpoužitelný a proto přístroj budu reklamovat a požadovat vrácení peněz.
No jo no, co se dá dělat. Koupím si jinej, kterej ten výstup 5.1 opravdu má.
- - splňuje vše, co je psáno
- - po 14 dnech užívání jsem na nic nepřišel
Za slušné peníze TOP produkt od Panasonicu. 3D sice nebude hudbou budoucnosti a ani já je neplánuji sledovat, ale tady 3D bylo v ceně navíc.
PS: Nesouvisí s přehrávačem, ale ten přibalenej AVATAR 3D BR není ani v češtině !!! To se soudruzi v Panasonicu zase jednou vyznamenali....
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí