Panasonic DMP-BD60
Panasonic - přehrávač - 250 GB - DivX - Dekodér Dolby Digital
Blu-ray přehrávač zpracovává signál z BD disků, které obsahují obrovské množství video a audio dat. Přehrávač je schopen zpracovat za 1 vteřinu 15 miliard pixelů díky vysoce...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Panasonic DMP-BD60
Přidáno: 24. prosince 2009 (naposledy upraveno 24. prosince 2009)
protože vlastním Full HD plazmu Panasonic tak jsem o jiné značce ani nepřemýšlel, velká zvědavost mě také táhla k funkci Viera Link a je to příjemné zvuk z Youtube a obraz je překvapivě dobrý.Požívám tento přehrávač společně s AV Reciever Onkyo TX-SR 577 a zvuk mě opravdu hodně překvapil byla to nádhera.Jak už někdo psal tak mě rozhodně nechybí absence Scartu k čemu bych ho potřeboval při Blue Ray a obrazu Full HD. Osobně mohu doporučit nudit se nebudete!
Pro:
- Určitě v první řadě kvalitní obraz a zvuk
- funkce Viera link - Youtube, Picasa (možnost přihlášení vlastního účtu), archiv TV Nova, zprávy ARD, aktuální předpověď počasí i pro ČR
- USB vstup
- slot pro SD karty
Proti:
- zatím mě nic nenapadá pro někoho možná absence češtiny ale pohyb v menu není tak složitý
Přidáno: 11. prosince 2009
Stereo vítěz testu
Přidáno: 29. srpna 2009
Dobrý přehrávač,ale jsou mnohem lepší,ale za větší cenu.Nejvíc mě vadí nepřítomnost scartů a že přijímač nemá české menu.Myslel jsem si,že české menu má.To kdybych věděl,tak bych tento přijímač asi nekoupil.Člověk se nemá dívat na cenu,která byla u tohoto přijímače docela dobrá.Dálkový ovladač je jako vždy u přístrojů Panasonic dost složitý.Pro:
- Dobrý obraz,připojení k netu-viera dast
Proti:
- Nemá scarty,české menu,složitý dalkový ovladač,jako vždy u Panasonicu