Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

FUNAI TD6D-D4413DB

Přidat recenzi

DVD rekordér s pevným diskem - DVD rekordér - Funai - rekordéry - DVD - USB port - DivX

Podpora disků/formátů: DVD-Video/DVD-RW (Video/VR)/DVD-R/-RW/+RW/Audio CD/DivX/MP3 Surround/JPEG/VCD/Kodak Picture CD Hlavní funkce: Integrovaný pevný disk 320 GB České... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

7 zákazníků doporučuje tento produkt
2 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(21 z 21 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Toto zařízení jsem zakoupil pro rodiče, protože jim odešel starý VHS videorekordér. Analogové TV vysílání již u nás skončilo, DVD přehrávač neměli, ale již jej potřebovali. TD6D-D4413DB tyto požadavky splňuje v jednom zařízení, navíc má zabudovaný HDD, kam lze zaznamenat TV pořady již digitálně. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze FUNAI TD6D-D4413DB

Hrdina

Hrdina

Přidáno: 3. května 2012

Doporučuje produkt
  • Kombinace VHS, DVD , HDD v jednom přístroji.
  • Nahrávání na DVD +R/+RW, DVD -R/ -RW
  • jen MPEG 2

Dobrý přístroj kombinující nahrávání z VHS na DVD, nahrávání na DVD i HDD.
Na rozdíl od zveřejňovaných informací nahrává DVD R+,R-, RW+ i RW-, kvůli čemuž jsem koupi delší dobu odkládal (asi jsem informace původně špatně pochopil).
Tuner jen MPEG2 (nevím zda nahraje ev. vysílámí MPEG4).
Zatím naprostá spokojenost, nahrává dobře, umožňuje přehrávat z HDD při současném nahrávání.

Miroslav

Miroslav

Přidáno: 4. března 2012

(Upraveno 4. března 2012)

Nedoporučuje produkt
  • možnost vypálit z VHS na DVD či naopak je asi jedinou předností.Přístroj vlastním od vánoc2011.
  • Měl jsem předtím combo Philips,kde obsluha byla velmi snadná.U Funai jsem zvládl zatím jen přehrávání DVD a VHS.Další nedostatek:musí být zapnut,pokud chci sledovat satelitní programy.Není dodáván kabel IEEE 1394 bez něhož nemohu nahrát záznam z kamery SONY.Mám stálé problémy s dálkovým ovladačem,dost často nefunguje.Přístroj už jsem měl v záruční opravě /prý nic nezjistili,přece nebudu pracně balit a odesílat věc,která je v pořádku/ a dálkový ovladač opět zlobí /baterky špatný kontakt?/.

U FUNAI je daleko víc úskalí,než bylo u Philipse,bohužel.Kdyby byl k mání Philips,koupil bych jej opět.Příručka je podle mne napsaná hrozně složitě.Největší chybou,že musí být přístroj zapnut,pokud chci sledovat TV přes satelitní reiciever.

Jaryn

• -způsob chlazení větrákem vzadu
  • -přehrávání AVI z FLASH
  • -návod k použití
  • -nemožnost kopírovat z FLASH a zpět

Úžasná věcička,která překvapí svou jednoduchou obsluhou.
Překladatel návodu by ale měl dostat za ušiska,je tam naseka- ných spoustu zcela zásadních chyb.Mám ho teprve od Vánoc 2011,ale už jsem zkopíroval snad 50 VHS na DVD.Finalizace je jednoduchá,přes SETUP se dostanete na nabídku na DVD, uzavření a finalizace.Kopírování je taky nejlepší přes SETUP. Ještě bych přivítal kopírování AVI z FLASH na DVD,to bych byl už ale moc náročný.Už tak je to malý počítač s větrákem vzadu.Obsluhovat se to naučíte,nepropadejte panice,můj 7letý syn to už zvlád taky.Všem tento přístroj doporučuji,jiný stejných parametrů na trhu nenajdete.

Přidáno: 12. února 2012

Nedoporučuje produkt
  • Již jsem psal
  • Již jsem psal

Pro Ivana.
Dobrá otázka,přístroj nabízel v menu automatické uzavření disku,sám na různé automatické jsem nedůvěřivý a tak jsem vždy na nabídku po finalizaci a vypálení zadal uzavřít disk.V tom to není,na externí vypalovačce Plextor PX LB 950 UE, která jako jediná disky načetla ale nespustila ,se objevila v dalším zpracování na pc v binárního kódu pro zápis obrazu přípona neznáme kodeku.Domnívám se, že to je příčina kvůli které šel přístroj z domu.

Ivana

Ivana

Přidáno: 12. února 2012

• Hodlám možná zakoupit
  • Odpovídám na recenzi od koben

Pro koben.

Jak píšete, že nemůžete vypálená DVD přehrát nikde jinde než v tomto přístroji a tudíž jste přístroj již prodal, mám takovou jednoduchou radu. Zkusil jste vypálené DVD na přístroji uzavřít?
Někdy to rekordéry nedělají automaticky a musíte tak učinit ručně. Mohla by to být ta příčina proč nejdou DVD přehrát nikde ani v počítači. Škoda, že jste ho již prodal. Ivana

Přidáno: 20. ledna 2012

• Již jsem psal.
  • Také jsem se již vyjádřil.

Pozor !!! Po půl roce používání zjištěno, že přehraná videa z kazety na DVD, nelze přehrát na jiném stolním DVD než na Funai na kterém byla pořízena, nelze přehrát ani na PC.
Tato zkutečnost degraduje tento šmejd na čínský brak a vše co jsem zde napsal pozitivního odvolávám.Modelový příklad toho že při poruše FUNAE TD6D-D4413DB mužeme všechna nahraná DVD hodit do popelnice,se mi jeví natolik závažný, že nedoporučuji tento přístroj kupovat.Sám jsem ho již prodal a své kazety jsem si zazálohoval na DVD přez PC do formátu který přehraji úplně na všem.

Ověřený zákazník kelvin.cz

Josef Štěpán

Přidáno: 20. ledna 2012

Zakoupeno v kelvin.cz

Doporučuje produkt
  • Recorder si poradí i s DVD+R(RW) a ne jak tvrdí prodejce že ne.
  • Zatím žádné, snad jen nesrozumitelný manuál, což je ovšem dnes již stále běžné.

Bylo by pro zákazníka určitě dobře, kdyby prodejci uváděli pravdivé údaje a nemátli tak kupujícího, kterého mohou některé nesprávné informace od koupě odradit.
Na většinu předností či naopak nedostatků přístroje si spotřebitel musí příjít a vyzkoušet až doma.

Ověřený zákazník Korunka.cz

Petr

Přidáno: 19. listopadu 2011

Zakoupeno v Korunka.cz

• dobrá cena
  • jediný výrobek,který obsahuje tolik možností
  • jednoduché ovládání
  • srozumitelný návod

výrobek mám krátkou dobu,zatím spokojenost

Přidáno: 11. listopadu 2011

• - kombinace DVB-T, DVD, VHS
  • - nahravani z DVB-T na VHS i primo bez vyuziti HDD
  • - nahravani na VHS nelze naprogramovat v casovaci
  • - ve standby rezimu nezobrazuje hodiny na displeji, pry funkce ECO (tyto pseudoekology bych poslal nekam)

lze vrele doporucit

JIŘÍ

Přidáno: 19. září 2011

• dizajn,funkce,kvalita

jsem spokojen

Ověřený zákazník 123shop.cz

Přidáno: 7. srpna 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• Tento přístroj by si místo názvu "trojkombinace" zasloužil spíše název "analogicko - digitální střižna videosouborů,"nevím o žádném jiném podobném přístroji na trhu, který by se v této cenové hladině mohl pyšnit takovou výbavou.
  • S politováním musím konstatovat, že díky absolutně nepoužitelnému návodu, se mnoho lidí po několika hodinách marného snažení, rozhodne přístroj vrátit, protože ho prostě nezprovozní a pokud ano, tak zdaleka nevyužije všech jeho pokročilých funkcí.Příklad za všechny - Tlačítko Setup pro celkovou instalaci včetně úprav a aktualizací není v celém návodu vůbec zmíněno !!! To je naprosto nepochopitelné --- běžný uživatel je naprosto mimo.Kdo má však jisté zkušenosti s podobnými výrobky, bude si vědět rady a bude nadšen.
  • Nešikovně vyčnívající větrák na zadní straně -- z pohledu chlazení účelové.
  • Nenašel jsem u jediného prodejce ani zmíňku o tom že přístroj má svůj vlastní displej,ani z obrázků to není patrné.

Je to jediný přístroj na trhu, který disponuje trojkombinací, která opravdu funguje svižně , je postaven bez žádných blikajících blbovin a zbytečností, vše je navrženo účelově a šikovně.
Určitě ho mohu doporučit zvláště těm uživatelům, kterým dosluhuje starý videorekorder i těm, kteří si chtějí "ošahat" nové možnosti digitálních technologií.

• Ano (6)

Přidáno: 23. července 2011

• Účelový stroj bez zbytečných blbovin.
  • Jednoznačně absolutně nepoužitelný návod na instalaci i obsluhu.
  • Nešikovně vyčnívající větrák na zadní straně -- z pohledu chlazení účelové.

Tento přístroj by si místo názvu "trojkombinace" zasloužil spíše název "analogicko - digitální střižna videosouborů,"nevím o žádném jiném podobném přístroji na trhu, který by se v této cenové hladině mohl pyšnit takovou výbavou.S politováním musím konstatovat, že díky absolutně nepoužitelnému návodu, se mnoho lidí po několika hodinách marného snažení, rozhodne přístroj vrátit, protože ho prostě nezprovozní a pokud ano, tak zdaleka nevyužije všech jeho pokročilých funkcí.Příklad za všechny - Tlačítko Setup pro celkovou instalaci včetně úprav a aktualizací není v celém návodu vůbec zmíněno !!! To je naprosto nepochopitelné --- běžný uživatel je naprosto mimo.Kdo má však jisté zkušenosti s podobnými výrobky bude si vědět rady a bude nadšen.

• Ano (9)

frenký

Přidáno: 9. května 2011

Zakoupeno v Elektronanetu

• funkci záchrany nahrávek na VHS plní, poměrně jednoduchá mechanika, vzhled ujde.
  • mírně nepřehledně a krkolomě napsaný návod k obsluze. řada věcí shodná s obsluhou podobných výrobků jiných výrobců.

doporučuji nenáročným zákazníkům

Přidáno: 1. března 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• - Jediný takový přístroj na našem trhu. Nepočítaje "bratříčka" bez HDD
  • - integrace DVB-T včetně fungujícího programování pomocí EPG
  • - Rozumná útrata za vyzkoušenou a známou technologii místo "nejmodernější" HD, 3D apod. která bude za rok taky zastaralá a třeba i nekompatibilní.
  • Ve světle toho, že nemá fyzickou konkurenci na trhu, tak bezpředmětné drobnosti:
  • - české háčky a čárky v EPG zobrazuje sice dobře ale jakmile se podle toho program nahraje, tak už se zobrazují špatně
  • - hloubka včetně vyčnívajího větráku je trochu větší

Kombo VHS s HDD jsem chtěl koupit už dlouho, protože chci pohodlně zdigitalizovat zásoby domácího videa.
Pro ten účel se z mého hlediska jedná o výborný poměr ceny a funkce - (Vzhledem ke kvalitě zdroje nemá cenu hnát se za stoprocentní kvalitou převodu souvisejícím množstvím přístrojů)

Pravda, cenu bych si představoval ještě o kousek nižší, ale co dělat když kombo - alternativa není.

Přidáno: 6. února 2011

(Upraveno 6. února 2011)

• JEDINÝ VÝROBEK KOMBINUJÍCÍ VHS,DVD,HDD

VLASTNÍM ZATÍM KRÁTCE,POUŽÍVÁM BEZ ČTENÍ PÍSEMNÉHO NÁVODU ,PŘESTO LZE PROVÁDĚT NAHRÁVÁNÍ I EDITACI NAHRÁVEK JEN PODLE NÁVODU NA OBRAZOVCE

• Ne (1)
Ověřený zákazník AZelektro.cz

Přidáno: 3. února 2011

Zakoupeno v AZelektro.cz

• Přehlednost obsluhy.
  • Hloubku produktu.

Zatím jediný produkt na českém trhu obsahuje všechny mé požadavky.

• Ne (1)

Doporučuji.

Jana

Přidáno: 5. ledna 2011

Zakoupeno v RZtechnic.cz

• vše v jednom, dobré ovládání
  • chybí mi zobrazení hodin

dobrý produkt, mohu doporučit

famm

Přidáno: 22. prosince 2010

Zakoupeno v Elektronanetu

• Umí i to co není v manuálu a nebo je jen naznačeno
  • Příliš jednoduchý vstup USB

Zatím bez problémů

MVDr. Jaroslav Morávek

Přidáno: 10. prosince 2010

Zakoupeno v Elektronanetu

• snadná ovladatelnost, srovnávám s podobným přístrojem SONY (bez VHS)
  • chybí připojení pro kameru - vstupní 3 synche

Mylně jsem se domníval, že vstupní synche jsou na zadní straně přístroje

Jiří Černý

Přidáno: 2. prosince 2010

(Upraveno 2. prosince 2010)

Zakoupeno v RZtechnic.cz

• vše v jednom přístroji,
  • ne zcela vyhovující návod pro laiky,

používáme přístroj velmi krátce, podrobněji zatím hodnotit nelze, vyhovovala by nám možnost porady s odborníkem po telefonu( např. prezentace fotografií..)

Elie Samia

Monte

Přidáno: 22. listopadu 2010

• DVB-T, HDD rekordér, DVD rekordér, VHS, přehrávání z USB v jednom zařízení
  • špatná čeština teletextu
  • neohrabaná úprava vlastního pořadí DVB-T programů
  • rozhlasové a TV stanice v jednom seznamu
  • nelze nahrávat z USB

Nahrávat umí z DVB-T na HDD, DVD, VHS a kopírovat mezi nimi libovolným směrem, ale jen tak, že danou nahrávku spustíte přehrát a zvolíte REC (takže jako na kazeťáku :-)).
Z USB a na USB nahrávat neumí, jen přehrávat. Výrobce udává, že nelze používat USB disk napájený ze sběrnice, ale můj A-Data 500 GB funguje bez problémů. Neumí úplně nejnovější verze DIV-X a X-VID.
DVB-T neumí MPEG-4 a rovněž přístroj nedisponuje Full HD rozlišením na výstupu, ale to neumí (myslím) žádný přístroj s DVD a ne Blue Ray mechanikou. Teletext má špatnou češtinu. Nemá oddělené seznamy pro televizní a rozhlasové kanály. Umí TIME SHIFT a programovatelné nahrávání přes EPG.
Na ovládání si člověk musí zvyknout.

Omlouvám se, tak dloho jsem jej zase nezkoumal.

• Ano (21)

milso

Přidáno: 16. listopadu 2010

• Perfektní český manuál,
  • snadná, intuitivní práce s přístrojem,
  • citlivý digitální TV tuner
  • nelze zkopírovat sobory do PC,
  • nelze napájet anténu přímo z přístroje

velmi vydařená mašinka

• Ne (2)

Přidáno: 22. října 2010

Zakoupeno v RZtechnic.cz

• FUNAI TD6D-D4413DB umožňuje přehrávání a přepis kazet. Toto bylo pro mne rozhodující při výběru
  • Vzhledem k základnímu důvodu pro koupi (viz rubrika pro) nemám v zásadě žádné proti. Kdybych si mohl volit, uvítal bych možnost záznamu na RAM media

Dobrý přístroj

• Ano (6)