Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Evolve DX505

Přidat recenzi

Stolní DVD přehrávač - Videorekordér kombinované s DVD - Evolve - přehrávače - DVD - Scart - USB port

EVOLVE DX-505 Kompaktní DVD přehrávač s displejem, zvukovým výstupem 5.1 a českým menu na obrazovce. Podporuje progresivní skenování, formát DivX a XviD včetně českých titulků,... více »

Kde koupit

Nedoporučuje produkt
  • nic
  • špatně ukazuje titulky
  • dlouho načítá
  • při přehrávání z USB - když skončí film, tak se přístroj zasekne a musí se odpojit ze sítě
  • dárek k loňským vánocům - po rozbalení nefungoval vůbec a teď po roce se přestaly vysunovat dvířka (už ho raději vyhodím)

Tento výrobek jsem si vybral, protože přehrává DVD, z USB a paměťové karty. Byl to můj první neznačkový výrobek a taky zároveň poslední. Chtěl jsem zkusit něco jiného než např. Sony, Panasonic, Philips, ..... a dopadlo to hodně blbě. Jako jednu z výhod mají u tohoto přehrávače uvedeno, že se dá aktualizovat firmware, ale když žádný aktualizovaný neexistuje, tak to jsou jenom žvásty.

• Ano

Jaroslav

Přidáno: 3. února 2011

• Jednoduchost ovládání
  • Síťový vypínač na zadním panelu

Solidní přehrávač

Přidáno: 2. února 2011

Zakoupeno v Alza.cz

Pouze byl problém s pževzetím zásilky, balík jsem urgovala u pošty .

Přidáno: 1. února 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Nízká cena, pokud půjde po dobu záruky budu spokojený a potom si můžu koupit jiný. Nyní jsem spokojený.
  • Zřejmě špatný výstup 5.1, nekvalitní

Za málo peněz docela slušný výrobek.

pavel

pavel

Přidáno: 21. ledna 2011

• cena
  • standart přehrávačů
  • diplej
  • starší vzhled
  • nepřehledný

S tímto DVD přehrávačem Evolve jsem zatím spokojený, umí divx, přehrává včetně českých titulků ve formátu srt a sub, zobrazje jpegy, přehrává mp3, data načítá celkem svižně. Dálkové ovládání je sice trochu neprakticky a neergonomicky sestavené, ale za ty peníze je se to dá oželet. Ovládání přímo na šasí je hodně omezené je tam jen stop, play eject a turn off/on, takže bez dálkáče si moc neškrtnete. Bohužel jako přehrávač mp3 příliš nefunguje pokuď nemáte připojenou TV - musí se totiž listovat ve složkách a vybírat skladby k přehrání, bohužel žádný shuffle nebo random nebo play all nefunguje. Na displeji samotného přehrávače se id3 tagy nebo názvy složek a souborů bohužel nezobrazují (pouze v menu přehrávače na TV) Má slot na sd a usb, V balení je i cinch kabel. Za cenu pod 1000.- Kč je to povedený přehrávač.

villon.f

Přidáno: 11. prosince 2010

• Přehraje téměř vše.
  • Dálk.ovladač musí být max do 2 metrů, jinak špatně reaguje.

Kvalitní várobek, který uspokojí běžné uživatele.

Patrik Hrnicko

Patrik Hrnicko

Přidáno: 22. října 2010

• mozna cena
  • podpora ruznych formatu
  • konektivita
  • dvd prehraje bez problemu
  • usb
  • ovladani
  • zasekavani se pri prehravani filmu - toto pozoruji pri vetsim toku dat ruzne kodovanych filmu - pomuze pouze zapnout vypnout... to je otravne
  • pri vypnuti na dalkac zacne pristroj po urcite dobe chrcet a potom mam strach aby mi od toho nevzplal cely byt :)
  • vypinam proto cely pristroj a ne na rezim standby
  • jako u vsech low end pristroju dalkac a rozmisteni tlacitek tragedie
  • nektere funkce jaksi nefunguji anebo jsem neprisel jaknato?

nic moc, ani ta cena nevyvazi nectnosti tohoto produktu
kdyz jsem psal na evolve co je to za smejd, tak odpovedeli ze nikdo z uzivatelu podobne problemy nema a jsou spokojeni :)
mozna by pomohlo vylepseni sw ale produkt to pry nepotrebuje ;)

Ověřený zákazník Hshop.cz

Ls.lucki

Přidáno: 23. března 2010

(Upraveno 23. března 2010)

Zakoupeno v Hshop.cz

• Menu je v češtině
  • Snadné ovládáníé
  • Informativní displej
  • Vstup pro USB flashku a paměťovou SD kartu
  • Přehrává divx a bezproblémů si poradí s českými titulky - titulky u tohoto přehrávače jsou dokonce lepší než u značky LG
  • Nízká cena přehrávače
  • Poruchovost
  • Vstup pro SD kartu se nachází na zadní straně přehrávače.

Tento miniaturní přehrávač se mi líbil především díky jeho vzhledu a byla to novinka oproti klasickým širokým přehrávačům. Díky ceně okolo tisícovky jsem skoro neváhal. Bohužel doma mi funkoval pouze dva dny a proto šel hnedka na reklamaci. Nabízeli mi vrácení peněz ale já se ho prostě nehodlal vzdát. Vyměnili na něm špatný zdroj a nyní funguje necelé dva roky bez sebemenších potíží. Bohužel se mi občas stane, že nepřehraje nějaký originální DVD disk. Z USB divX je paráda a hlavně čitelné české titulky. Pokud jste nenároční tak mohu doporučit.

• Ano (5)
point

point

Přidáno: 15. ledna 2010

• malé rozměry
  • přehraje spoustu formátů
  • slot na paměťovou kartu + usb
  • slot na paměťovou kartu je vzadu přehrávače
  • musel jsem jej 2x reklamovat, ale nyní funguje bezproblémů

Značce Evolve jsem moc nevěřil, protože starší typ tohoto přehrávače měli rodiče a po půl roce se porouchal a nejede. Koupil jsem si tento a fungoval cca 2 dny a pak šel 2x na reklamaci. Po opravě funguje v naprostém pořádku a jsem s ním spokojený.

• Ano (7)

Ancistrus

Přidáno: 15. června 2011

• Nevím nešel

Nevím nešel
Při příštím nákupu budu požadovat odzkoušení před odesláním!

Přidáno: 12. března 2011

Zakoupeno v Alza.cz

Zatím to nemám tak dlouho abych mohl hodnotit

Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí